top of page

Våra tjänster

Multi Logistik monterar/installerar och driftsätter POS/Retail hårdvara i butiksmiljö, monterar displays/montrar, skruvar upp accesspunkter, bygger om och inreder butiker även hela showrooms och t.ex vardagsrum/kök i offentliga rum och inom retail/mässa samt installerar mjukvaror och igångsätter dessa. Vi är även aktiva inom hotellbranschen där vi installerar olika system samt en hel del ute i retail och expovärlden och installerar olika displayer pop-up butiker och live produkter t.ex inför lanseringar. Utöver detta har vi även en stor inhouse verksamhet med staging/prepp och återtagnings/livscykeltjänster. Vi hanterar stora utrullningar och koncept åt flertalet stora varumärken.

Men för att göra det enkelt för er, har vi brutit ned varje del i vår verksamhet nedan så ni kan läsa mer.

Vill ni hellre bli kontaktade direkt? Klicka på länken nedan och fyll i vårt kontaktformulär.

B2B-Support

Här erbjuder vi allt inom kundtjänst, ordermottagning, teknisk support, ekonomi, inköp och admin. Läs mer om samtliga tjänster nedan.

VÅRA "B2B-Support tjänster"

Kundtjänst

En extern kundtjänst innebär att ett företag lejer bort hanteringen av sin kundtjänst till en annan partner. Vi är en sådan partner. Läs mer om hur du kan spara både tid och pengar med extern kundtjänst.

Ordermottagning

Vi jobbar antingen i kundens egna system eller i vår egna qebbaserade plattform. Vår kompetenta personal hanterar alla inkommande beställningar, noterar all viktig info om ordern och vidarebefodrar detta vidare för leverans och fakturering. Vi läser också på om produkterna så vi kan svara på frågor.

Admin

Vi älskar admin. Vi sätter oss in i er verksamhet och era system och hjälper er med all admin ni helst själva skulle vilja slippa. Kontakta oss och se vad vi kan göra åt er.

Tjänster på fältet

Här erbjuder vi allt inom projektledning, montering, installation, utrullning, återtag, underhåll,och jour. Läs mer om samtliga tjänster nedan

Utrullning

Vi utför utrullningar och installationer i hela norden, vi tar hand om all planering,projektering, logistik, lagerhållning och montering.

Installation

Vi utför utrullningar och installationer i hela norden, vi tar hand om all planering,projektering, logistik, lagerhållning och montering.

VÅRA "TJÄNSTER PÅ FÄLTET"

Projektledning

Vi sköter all logistik och planering och ser till att
ditt projekt utförs så effektivt och lönsamt som möjligt.

Montering

Vi gör alla typer av montering och demonteringsarbeten i Norden. De områden vi får flest förfrågningar inom är butiksinredning, mässor, events, lanseringar, kontorsmiljöer och hotell.

Retur & servicelogistik

Multi Logistik sammanlänkar och hanterar alla händelser i hela servicelogistikflödet.

Staging

Våra staging tjänster kan inkludera montering,
konfiguration, sampackning, inspektion och slutmontering

Tjänster inhouse

Här erbjuder vi allt inom lagerhållning / mellanlagring, RMA / SWAP, konfigurering, prepp-tjänster, återtag / sortering, bundling, förädling, cross-docking, plock & Pack samt transport. Läs mer om varje tjänst nedan.

VÅRA "TJÄNSTER INhOUSE"

Lagerhållning & Mellanlagring

Med vår webbaserade plattform kan kunder alltid hålla sig uppdaterade inom lagersaldo, inleveranser och ordrar.

Plock & Pack

Med vårt plock och packrutin så ser vi alltid till att ditt paket får den emballering som krävs.

Återtag & sortering

Vi har lösningar för hur man informerar om återkallelse via telefon, web och annan media via vårt kundbetjäningsteam. 

Konfigurering

Vi har utvecklat en hel avdelning som enbart arbetar med förädling där produkten på något sätt anpassas för just din marknad och behov.

bottom of page