top of page

Jobba med oss

Snr Teamlead – Warehouse and Fieldservices

Som Snr Teamlead inom fältmontage och lager ansvarar du för planering, styrning och samordning av våra egna montörer, lagerarbetare samt partnerföretag och underentreprenörer som vi samarbetar med. Du är själv mestadels ute på fältet och är fysiskt delaktig i arbetet, men även arbete inne på vårt lager. När du inte är på lagret och arbetar så besöker du våra kunder för att utföra service, montering, installationer, rivningar, flyttuppdrag eller reparationer på plats. Du kommer att ingå i en grupp som består av flertalet personer, tillsammans ansvarar gruppen för olika områden runtom i landet. Du kan förvänta dig en vardag bestående av omväxlande arbete i varierande miljöer med allt från lanseringar till nyöppningar i butiksmiljö, mässa, inredningmontage, kontorsflyttar, rivning etc.  Arbetet  är ett fritt och självständigt arbete med daglig kundkontakt. mässa, event och inredning för butik och offentlig miljö

 

Du får en viktig roll att bistå med kunskap och information om vad för typ av kvalifikationer som krävs för att hantera uppdraget, uppskatta tidsåtgång samt planera in och matcha det med rätt resurser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av byggproduktion, snickeri eller liknande verksamhet, gärna inom retail och offentlig miljö. Vi ser gärna att du har minst 3-års erfarenhet som arbetsledare inom motsvarande områden.


Vi lägger stor vikt vid din fysik och dina personliga egenskaper. Vi arbetar med helt specialanpassade och skräddarsydda kundlösningar vilket gör att ingen dag är den andra lik. Det ställer krav på din kreativitet och flexibilitet. Du är en tydlig kommunikatör och har lätt för att skapa och upprätthålla sociala kontakter både internt och externt. Du är en naturlig ledare med förmåga att arbeta strukturerat och noggrant.


För att passa hos oss krävs att du är händig och har ett genuint intresse för att lära dig mer om våra uppdrag och hur vi jobbar med material, installationer /montering och byggnation. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är framgångsrikt för oss att vara lösningsorienterade, självgående, att vi tar ansvar, samarbetar och skapar värde för både våra uppdragsgivare och kollegor.

Arbetet utförs till största del på plats hos våra uppdragsgivare och kunder som finns i hela Sverige och Norden. Det innebär att resor och övernattningar är vanligt förekommande. Vi utgår från normala arbetstider måndag till fredag men oregelbunden arbetstid på kvällar och helger är vanligt förekommande. Arbetet utförs många gånger enskilt och under eget ansvar, men också i mindre grupper med eventuellt ansvar församarbetsföretag och inhyrd personal. Du har god fysik då tunga lyft förekommer. Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

 

Du erbjuds:

·    Att få vara med på en rolig resa för ett företag som vill satsa hårt för att expandera i landet!

·    En varierande vardag i olika miljöer med många kundsamarbeten.

  

Vi söker dig som:

·    Är tekniskt intresserad med praktisk läggning 

·    Händig

·    Talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska

·    Innehar körkort B

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är:

·    Serviceminded

·    Noggrann

·    Självgående

·    Problemlösande

·    God fysik ( viktigt )

Vidare är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande.

Det visar sig inte minst i det arbetet du utför med god kvalitet.

Övrig information:

·    Start: Omgående eller enligt ö.k.

·    Omfattning: Heltid

·    Kollektivavtal

 

Multi Logistik är ett affärsområde inom Aditro Logistics som ingår i Posti Group Oy. Läs mer om oss Aditro Logistics

Ansök idag så återkommer vi till er så fort vi kan!
Ladda upp CV
Jobb2

Omfattning: Heltid, 7:30-16:30

Jobbkategori: Logistik/lager/Installatör/montör/fält

Startdatum: Omgående

Övrigt: Heltid

 

Vi söker flera till vårt team. Är du en "doer" som vill utvecklas och vara med på en spännande tillväxtresa? Multi Logistik söker nu nästa kollega till rollen som montör/lagerarbetare. Här kan du förvänta dig en vardag med arbetsuppgifter högt som lågt där kunden är i fokus. Låter det här som något för dig? Sök redan idag!

Om tjänsten:

Som lagerarbetare/montör är du en viktig representant för Multi Logistik och du kommer utöver att arbeta på vårt lager även att besöka våra kunder för att utföra service, montering, installationer, rivningar, flyttuppdrag eller reparationer på plats. Du kommer att ingå i en grupp som består av flertalet personer, tillsammans ansvarar gruppen för olika områden runtom i landet. Du kan förvänta dig en vardag bestående av omväxlande arbete i varierande miljöer med allt från lanseringar till nyöppningar i butiksmiljö, kontorsflyttar, rivning etc.  Arbetet  är ett fritt och självständigt arbete med daglig kundkontakt. Eftersom du arbetar med projekt och deadlines kan övernattningar förekomma då Multi Logistik värnar om såväl kunden som sina anställdas återhämtning. I övrigt så arbetar du på vårt lager i Rosersberg när vi inte har uppdrag i fält.

Du erbjuds:

 • Att få vara med på en rolig resa för ett företag som vill satsa hårt för att expandera i landet!

 • En varierande vardag i olika miljöer med många kundsamarbeten.

 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta mot våra kunder vilket innebär att du kommer att besöka butiker, arbetsplatser och butikskedjor i Stockholm med omnejd för att säkerställa kvalitet i alla led. Såväl resor som övernattningar kan förekomma i tjänsten och vid behov kan du även besöka andra distrikt tillsammans med dina kollegor från runtom i landet. Din upplärning kommer att ske tillsammans med en annan tekniker.

 • Du kommer bland annat att utföra byte av hårdvara, implementera installationer och arbeta med felsökning

 

Vi söker dig som:

 • Är tekniskt intresserad med praktisk läggning 

 • Talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska

 • Innehar körkort B

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är:

 • Serviceminded

 • Noggrann

 • Självgående

 • Problemlösande

 • God fysik ( viktigt )

Vidare är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande.

Det visar sig inte minst i det arbetet du utför med god kvalitet.

Övrig information:

 • Start: Omgående eller enligt ö.k.

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Rosersberg

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan

tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök idag så återkommer vi till er så fort vi kan!
Ladda upp CV
bottom of page